Τιμές Βενετίας 2021


Βενετία, μια πόλη-μουσείο, μια πλωτή πολιτεία που ο χρόνος σταμάτησε στα χρόνια της Αναγέννησης. Υπάρχει συχνή θαλάσσια σύνδεση μέσω Πάτρας και Ηγουμενίτσας, όλο τον χρόνο, συνδέοντας την Ελλάδα με τον Ιταλικό βορρά.

Περπατήσετε στην φημισμένη πλατεία του Αγίου Μάρκου, το «Ωραιότερο Σαλόνι του κόσμου» κατά το Ναπολέοντα, δείτε το παλάτι των Δόγηδων, τον πύργο του Ωρολογίου και τη γέφυρα των Στεναγμών. Στη Βενετία θα πάτε για να ανταλλάξετε όρκους αιώνιας αγάπης με φόντο το ηλιοβασίλεμα μέσα σε μια γόνδολα. Θα ερωτευτείτε την ζωή, διασχίζοντας το Canal Grande με το Vaporetto και φωτογραφηθείτε στην γέφυρα Rialto, προσθέτοντας μια ανάμνηση στη μαγεία της πόλης των Δόγηδων.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το FerryServices.gr για να κάνετε κράτηση με την Anek & Superfast πρός Ελλάδα,Κρήτη και Ιταλία.Η Anek Superfast είναι μια κοινοπραξία μεταξύ της ΑΝΕΚ Lines και του Superfast Ferries. Η κοινή υπηρεσία τέθηκε σε εφαρμογή για τη βελτιστοποίηση της παραγωγικής ικανότητας για τη ζήτηση στη γραμμή Ανκόνα-Ηγουμενίτσα-Πάτρα και στις γραμμές Βενετίας, Μπάρι και Κρήτης. Το FerryServices.gr έχει πάντα τις χαμηλότερες τιμές και προσφορές για κρατήσεις με την Anek Superfast.Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το FerryServices.gr για να κάνετε κράτηση με την Anek Superfast πρός Ηράκλειο, Χανιά, Πειραιά,Ηγουμενίτσα, Κέρκυρα, Πάτρα,Βενετία, Μπάρι και Ανκόνα.

Μπορείτε να δείτε σε εκτυπώσιμη μορφή τις τιμές των εισιτηρίων για τα δρομολόγια του 2021, από Πάτρα και Ηγουμενίτσα για την Βενετία, με τα πλοία της Κοιν/ξίας ΑΝΕΚ-SUPERFAST.Επίσης μπορείτε να συγκρίνετε εποχικότητες  και δρομολόγια, ώστε να επιλέξετε τον κατάλληλο και πιο οικονομικό συνδυασμό. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

click-here-clipart-you-are-here-pointer-vector-art-illustration-612

 ΒΕΝΕΤΙΑ ΤΙΜΕΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ 2021

 

Η διεύθυνση του λιμανιού στη Fusina της Βενετίας:
Τερματικό Fusina Ferries
Via dell’Elettronica
30176 Fusina (Βενετία)
Τηλ .: +39.041.5286522

Η πρόσβαση στο λιμάνι της Fusina:
-Α4, που προέρχεται από το Μιλάνο, την Πάδοβα, το Μπρένερο, τη Μπολόνια:
Τελευταία έξοδος A4 «Mestre-Venezia», κρατήστε δεξιά και πάρτε τον περιφερειακό δρόμο προς την RAVENNA για να φτάσετε στο SS 309 ROMEA. Ακολουθήστε τις οδηγίες των πινακίδων «Terminal FUSINA FERRIES». Η είσοδος στο τερματικό βρίσκεται στη via dell’Elettronica.

-Α4, που προέρχεται από την Τεργέστη, το Udine :
Ακολουθήστε τις πινακίδες για VENICE, ακολουθήστε τις πινακίδες για το VENEZIA EST / AIRPORT, πάρτε την έξοδο προς SS 309 RAVENNA / CHIOGGIA / MARGHERA, ο πρώτος γύρος ακολουθεί την κατεύθυνση της Ραβέννα. Ακολουθήστε τις οδηγίες των πινακίδων «Terminal FUSINA FERRIES». Η είσοδος του τερματικού σταθμού βρίσκεται στη Via dell’Elettronica.