Κρουαζιέρες

Κρουαζιέρες στα Ελληνικά νησιά, Μεσόγειο, Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο!

Κρουαζιέρες με Έλληνα συνοδό και βέβαια στις καλύτερες τιμές τις αγοράς

Κρουαζιέρες του 2024 με την Celebrity Cruises!

Το 2024 πλησιάζει και είναι ώρα να προγραμματίσετε τις διακοπές σας επιλέγοντας μια κρουαζιέρα της Celebrity Cruises !

Η νέα προσφορά της Celebrity Cruises περιλαμβάνει 75% έκπτωση στην τιμή της κρουαζιέρας του 2ου ατόμου στην καμπίνα για κρατήσεις που θα γίνουν έως την 1η Απριλίου 2024. Επιπλέον, αναβαθμίστε την εμπειρία της κρουαζιέρας προσθέτοντας κλασικό πακέτο ποτών και βασικό wifi στο πλοίο μόνο με €50 το άτομο την ημέρα! * 

Eξερευνήστε τα ωραιότερα μέρη του κόσμου με την καλύτερη premium εταιρεία κρουαζιέρας του κόσμου!

* Η προσφορά για το πακέτο ποτών και το wifi ισχύει μόνο για τις Ευρωπαϊκές κρουαζιέρες μέσα στο 2024 και για κρατήσεις που θα γίνουν έως 7 Φεβρουαρίου 2024. Περιλαμβάνει το κλασικό πακέτο ποτών και βασικό wifi (emails/web browsing/texting)

Θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία εταιριών και δρομολογίων κρουαζιέρας στην Ελλάδα. Προσφέρουμε μοναδικές  κρουαζιέρες με αναχωρήσεις  από τον  Πειραιά και άλλα Ελληνικά λιμάνια, κρουαζιέρες με Έλληνα συνοδό και βέβαια στις καλύτερες τιμές τις αγοράς.

Επίσης θα βρείτε τους πιο δημοφιλείς προορισμούς κρουαζιέρας, Θεματικές κρουαζιέρες και τα δημοφιλέστερα λιμάνια αναχώρησης κρουαζιέρας για να επιλέξετε αυτήν που σας ταιριάζει.

Η εμπειρία μιας κρουαζιέρας είναι σίγουρα μοναδική και πολύ ξεχωριστή στις αναμνήσεις των διακοπών μας. Με τόσους υπέροχους προορισμούς και μαγευτικές διαδρομές μπορείτε να απολαύσετε κρουαζιέρες σε δημοφιλείς προορισμούς της Ευρώπης, της Αμερικής, της Ασίας αλλά και πολλών άλλων.

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες κρουαζιέρας και αναψυχής, για αυτό και είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε πολλές και ξεχωριστές ιδέες για μια αξέχαστη κρουαζιέρα.

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ

Σας προσκαλούμε στις θεματικές κρουαζιέρες και στα ταξίδια της Superfast Ferries.

Πρόκειται για ξεχωριστά events που διοργανώνονται σε συγκεκριμένα Σαββατοκύριακα του έτους και συνδυάζουν τα σεμινάρια εν πλω πάνω σε συγκεκριμένα θέματα ξεχωριστού ενδιαφέροντος (π.χ. οινογνωσία, φωτογραφία), τις επισκέψεις σε σημεία της Ιταλίας που έχουν άμεση σχέση με το αντικείμενο της κρουαζιέρας και, βέβαια, τις μοναδικές υπηρεσίες που έχουν κάνει τα πλοία της Superfast Ferries διάσημα σε όλη την Ευρώπη.