Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο

Προτάσεις για ξενοδοχεία, διαμερίσματα, βίλες σε όλη την Ελλάδα.

Αναμφισβήτητα μία από τις χώρες με τις μεγαλύτερες ιστορίες και πλούσια κληρονομιά στον κόσμο, η Ελλάδα έχει μια κληρονομιά που λίγοι μπορούν να ταιριάξουν.

Είναι η γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων, η δημοκρατία και η δυτική φιλοσοφία, καθώς επίσης και η φιλοξενία περισσότερων από 2.000 νησιών και 14.000 χιλιομέτρων ακτών.

Η ηπειρωτική Ελλάδα μπορεί να μην έχει την έφεση των διακοπών ως το εικονικό αρχιπέλαγος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αγνοήσετε για να εξερευνήσετε. Η Αθήνα, η αρχαία πρωτεύουσα, φιλοξενεί εκπληκτικά αξιοθέατα, όπως η Ακρόπολη και η Αρχαία Αγορά, ενώ η Θεσσαλονίκη φροντίζει τόσο για τη νυχτερινή ζωή όσο και για τα beachfront vibes.

Επιλέγοντας μόνο ένα ελληνικό νησί για να επισκεφθείτε είναι σχεδόν αδύνατο, έτσι τα ταξίδια με νησιά είναι το δρόμο για να πάτε. Καθένα προσφέρει κάτι διαφορετικό, είτε πρόκειται για φαγητό (Κρήτη), νυχτερινή ζωή (Κως, Κέρκυρα, Μύκονο, Ρόδος), δραματικές απόψεις (Σαντορίνη) ή παραλίες (Ζάκυνθος).

Η ελληνική κουζίνα δεν είναι καθόλου, με πιάτα φέτα, φρέσκο ​​ψάρι και αρωματισμένο με γλυκάνισο απεριτίφ Ούζο σε κάθε μπαρ και εστιατόριο. Διαμονή όλων των ειδών μπορούν να βρεθούν σε όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων παραθαλάσσιων θέρετρων, απομονωμένων βιλών και ξενοδοχείων στο κέντρο της πόλης.