Εκδρομές στην Ελλάδα και στην Ευρώπη

Διοργανώνουμε και σχεδιάζουμε ατομικά ταξίδια και οργανωμένες εκδρομές στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Τα προγράμματα περιλαμβάνουν διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία, πληθώρα επισκέψεων σε αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία, πάρκα, ειδικές εκδηλώσεις, συναυλίες, αθλητικές συναντήσεις ή απλώς ταξίδια αναψυχής και χαλάρωσης.

Επικοινωνήστε μαζί μας, δώστε μας τον προορισμό και εμείς χτίζουμε μαζί σας το καλύτερο ατομικό πρόγραμμα, tailor made για εσάς. Ξεκινάμε από τα αεροπορικά ή τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια που θα χρειαστείτε για το ταξίδι σας και  συνεχίζουμε στην διαμονή σας στο κατάλυμα ή ξενοδοχείο που ταιριάζει στα θέλω σας. Επιπλέον αναλαμβάνουμε τις υπηρεσίες που θα χρειαστείτε, transfers, μετακινήσεις, ενοικίαση αυτοκινήτου, θεάματα, εστιατόρια κα. Σε όλο τον κόσμο.

Όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας μας έχουμε διοργανώσει θεματικά ταξίδια και οργανωμένες εκδρομές σε αγώνες Grand Prix και Moto GP σε όλο τον κόσμο, αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού (WRC αγώνες, Rally Legent ).

Φιλοδοξούμε να δώσουμε σε κάθε επιβάτη μας, υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

“Tα ωραιότερα μέρη της γης είναι πάντα αυτά που δεν είδες” είναι το σύνθημά μας, προσπαθώντας να γνωρίσουμε μαζί σας τον κόσμο όλο!

Η σελίδα συνεχώς θα ενημερώνεται με προγράμματα εκδρομών, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν εκατοντάδες ταξιδιωτικά προγράμματα που σας περιμένουν.

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σχεδιάσουμε μαζί το ταξίδι που σας ταιριάζει. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!
Δείτε παρακάτω κάποιες από τις διαθέσιμες εκδρομές μας:

Ανακαλύψτε περισσότερα