Βενετία με τον Προμηθέα 26/01 έως 30/01, αναχώρηση από την Πάτρα

banner venice 2020

venice 2020

Ακολουθούµε την οµάδα του Προµηθέα στην ευρωπαϊκή του πορεία και διοργανώνουµε µια οδική εκδροµή στην ωραιότερη Ιταλική πόλη, την Βενετία. Η πρόκριση στην επόµενη φάση του EuroCup περνάει από το Palasport Taliercio, την Τρίτη 28/01/2020, και εµείς θα είµαστε εκεί να βοηθήσουµε την οµάδα µας, να φθάσει στην νίκη.

Κυριακή 26/01 αναχώρηση µε πλοίο από την Πάτρα για την Ancona στις 18:30. ∆ιανυκτέρευση εν πλώ.

∆ευτέρα 27/01, Αφιξη στην Ανκόνα, το µεσηµέρι και άµεση αναχώρηση για την Βενετία. Τακτοποιήση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος. ∆ιανυκτέρευση στην Βενετία (Μέστρε)

 Τρίτη 28/01 µετά το πρόγευµα µε συνοδεία ελληνόφωνου ξεναγού θα γνωρίσετε περιπατητικά τη µαγευτική Βενετία, την πόλη µε τα 118 νησάκια, τα 160 κανάλια και τις 400 γέφυρες, την πατρίδα του Καζανόβα και του ταξιδευτή Μάρκο Πόλο. Η περίφηµη γέφυρα των Στεναγµών, ο Πύργος του Ρολογιού, η Βασιλική του Αγ. Μάρκου και η πλατεία µε το Παλάτι των ∆όγηδων όπου στεγάζονται έργα Ιταλών ζωγράφων, θα σας ενθουσιάσουν, σεργιανίζοντας ανάµεσα στα κανάλια της. Απόγευµα ελεύθερο. Απολαύστε µια ονειρεµένη βόλτα µε γόνδολα (κόστος ατοµικό) και φωτογραφηθείτε στην ονοµαστή γέφυρα Ριάλτο µε τα µικρά µαγαζάκια και την εντυπωσιακή θέα προς το Γκραν Κανάλε. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, η ώρα του αγώνα έφθασε !!! Αναχώρηση για το Palasport Taliercio, όπου ο Προµηθέας θα αντιµετωπίσει την Umana Reyer Venezia και θέλει το θετικό αποτέλεσµα.Με την δική µας παρουσία θα δυναµώσουµε την προσπάθεια της οµάδας. ∆ιανυκτέρευση (µε επινίκια ελπίζουµε) στην Βενετία (Μέστρε)

pala sport 2020

Τετάρτη 29/01, µετά το πρωινό αναχώρηση για την Ανκόνα. Αναχώρηση και διανυκτέρευση εν πλω.

Πεµπτη 30/01, µετά από ένα υπέροχο ταξίδι στην Αδριατική, αφιξη νωρίς το απόγευµα στην Πάτρα

Κόστος συµµετοχής : 325 €

Το ταξίδι περιλαµβάνει :

  •  Ακτοπλοϊκα εισιτήρια σε τετράκλινη εσωτερική καµπίνα
  • ∆ιαµονή: σε δίκλινα δωµάτια ξενοδχείου Russot Hotel 4* ή παρόµοιο.
  • Γεύµατα: Πρωινό µπουφέ καθηµερινά.
  • Μεταφορές / Μετακινήσεις µε πολυτελές λεωφορείο.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Ξεναγήσεις και εκδροµές: Ελληνόφωνη περιπατητική ξενάγηση της Βενετίας.
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Κόστος βαπορέτου για την ηµέρα της ξενάγησης στη Βενετία.
  • Άλλο: Check Points (25€).
  • Ταξιδιωτικό φάκελο µε χρήσιµες πληροφορίες.

∆ιάρκεια ταξιδιού : 5 ηµέρες.

 

∆ηλώσεις συµµετοχής το αργότερο έως 17-01-2020, στα γραφεία της Ferry & Yachting, Κανακάρη 105 & Αγ. Νικολάου (1ος οροφος) και καθημερινά στο τηλέφωνο 2610 455900