Γνωρίστε τις ναυτιλιακές εταιρείες που συνεργαζόμαστε: Levante Ferries για Κεφαλονιά, Ζάκυνθο και Ιθάκη

Καλοκαίρι 2024
με πλοίο

Levante Ferries by FerryServices.gr,  με καθημερινά δρομολόγια από Πάτρα και Κυλλήνη για Κεφαλονιά, Ζάκυνθο και Ιθάκη

 

 Η Levante Ferries είναι μία νεοτεριστική εταιρία στο χώρο της ελληνικής ακτοπλοΐας, χώρος δραστηριοποίησης της οποίας αποτέλεσε πρώτα το Ιόνιο Πέλαγος, με τις συνδέσεις Κυλλήνη-Ζάκυνθος, Κυλλήνη-Κεφαλονιά και Πάτρα-Κεφαλονιά-Ιθάκη.

Βραβευμένη δύο φορές στην Ελλάδα ως Passenger Line Of The Year, η Levante Ferries, με σύγχρονα πλοία και προηγμένες υπηρεσίες ξηράς, εξυπηρετεί νησιώτες, επισκέπτες και επαγγελματίες στις μεταφορές, με ασφάλεια, αξιοπιστία, συνέπεια, άνεση και αισθητική. Στη γρήγορη ανάπτυξη και εδραίωσή της, συντέλεσαν η εμπειρία των στελεχών της στην εξυπηρέτηση, η προσέγγισή της στα ακτοπλοϊκά ζητήματα και η κατανόηση των αναγκών των κοινωνιών στους τόπους που εξυπηρετεί.

Ο στόλος της Levante Ferries αποτελείται από έξι πλοία. Πρόκειται για το παγκοσμίως βραβευμένο Fior di Levante και τα ιδιαίτερα αγαπητά στο Κεντρικό Ιόνιο, Mare di LevanteΑνδρέας Κάλβος και Κεφαλονιά. Το πέμπτο πλοίο, Smyrna di Levante, πρόσφατα μετασκευάστηκε εκτενώς, ανακαινίστηκε πλήρως και αναβαθμίστηκε τεχνολογικά, κάτι για το οποίο βραβεύτηκε σε διεθνές επίπεδο. Ακόμη ένα πλοίο, το Contessa di Levante, αποκτήθηκε πρόσφατα και επίσης μετασκευάζεται εκτενώς αυτή τη στιγμή, ώστε να εναρμονιστεί με τα υψηλά πρότυπα της εταιρείας και να δρομολογηθεί στο Ιόνιο, ανεβάζοντας τον πήχη της εξυπηρέτησης στην περιοχή, ακόμα πιο ψηλά!


Κάντε τις κρατήσεις σας είτε τηλεφωνικώς στο 2610 455900 είτε απευθείας 24/7 στο online σύστημα κρατήσεων μας :

https://ferry-services.liknoss.com/app?lang=el&from=KIL&to=ZTH


Έλα μαζί μας κι εσύ, σε ένα από τα ταξίδια μας!