Γνωρίστε τις ναυτιλιακές εταιρείες που συνεργαζόμαστε:Fast Ferries καθημερινά από Ραφήνα

Καλοκαίρι 2024
με πλοίο

Γνωρίστε τις ναυτιλιακές εταιρείες που συνεργαζόμαστε : Fast Ferries καθημερινά από Ραφήνα για Άνδρο, Τήνο, Μύκονο, Πάρο & Νάξο

H FAST FERRIES, παρέχει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, προσφέροντας στους επιβάτες της την δυνατότητα να απολαύσουν ένα γρήγορο, άνετο, ασφαλές και αξιόπιστο ταξίδι. Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία αναπτύσσεται δυναμικά και αριθμεί συνολικά τρία επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία και ένα επιβατηγό οχηματαγωγό ταχύπλοο πλοίο.

  • Το 2007 δρομολόγησε στην γραμμή Ραφήνα – Άνδρος – Τήνος – Μύκονος το μόλις 7 ετών σύγχρονο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π., το οποίο αναβάθμισε σε σημαντικό βαθμό την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Ραφήνας με τα νησιά της Άνδρου, της Τήνου και της Μυκόνου, παρέχοντας υπηρεσίες πρωτόγνωρες, όχι μόνο στην συγκεκριμένη γραμμή αλλά και στην ακτοπλοία μας γενικότερα.
  • Το 2012 προσθέτει στην γραμμή Ραφήνα – Άνδρος – Τήνος – Μύκονος ένα ακόμη ανάλογου επιπέδου πλοίο, το ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π., με στόχο να πραγματοποιεί τουλάχιστον δύο καθημερινές αναχωρήσεις τόσο από την Ραφήνα, όσο και από τα νησιά, με εκτέλεση δρομολογίων και τους 12 μήνες του έτους.
  • Από τον Αύγουστο του 2015, τον στόλο της πλαισίωσε και το FAST FERRIES ANDROS προσφέροντας πλέον ακόμη περισσότερα δρομολόγια και επιλογές ωραρίων.
  • Το 2016 η FAST FERRIES προσέθεσε στους προορισμούς της τη Νάξο, ενώ από το 2020 εξυπηρετεί και το νησί της Πάρου.
  • Επίσης, το 2021, η FAST FERRIES δρομολόγησε το νέο της απόκτημα, το υπερπολυτελές επιβατηγό οχηματαγωγό ταχύπλοο Thunder.
  • Από το καλοκαίρι του 2023, με το Thunder η FAST FERRIES υλοποιεί το δρομολόγιο Πειραιά – Σύρος – Μύκονος – Πάρος – Ίος- Σαντορίνη – Ηράκλειο Κρήτης.

Η FAST FERRIES φιλοδοξεί να συνεχίζει να προσφέρει στην γραμμή όλα εκείνα που την καταξίωσαν από το 2007 στις Κυκλάδες. Την συνέπεια, την αξιοπιστία, την ασφάλεια, την ποιότητα ταξιδιού και την εξυπηρέτηση. Επίσης, φιλοδοξεί να αποτελεί αφενός την βέλτιστη επιλογή για τον ταξιδιώτη με προορισμό τις Κυκλάδες και αφετέρου, μοχλό ανάπτυξης και ευημερίας των νησιών. Παράλληλα εξασφαλίζει στους νησιώτες την απαραίτητη και ζωογόνο σύνδεση με την Αττική.

Η FAST FERRIES επενδύει όχι μόνο στην απαράμιλλη ποιότητα των πλοίων της, αλλά και στον τομέα της ασφάλειας πληρώντας τις πλέον σύγχρονες και αυστηρές προδιαγραφές. Ταυτόχρονα, επενδύει σε στελέχη υψηλού επιπέδου και φροντίζει να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του επιβατηγού κοινού και των μεταφορέων, ώστε να βελτιώνεται αδιάκοπα σε όλα τα επίπεδα. Άλλωστε, η συνεχής βελτίωση της τεχνογνωσίας στη δια θαλάσσης μεταφορά ανθρώπων, οχημάτων και φορτίων είναι μια διαδικασία που ακολουθείται πιστά στη FAST FERRIES