Εκδρομή για το 77o Grand Prix του Μονακό, Τouring Rally με δικό σας I.X., 23/05 έως 28/05

 monaco_poster_2019_test1

 

Touring Rally στο Μονακό για το 77ο Grand Prix / Μάιος 2019

Αν για το ποδόσφαιρο το μεγάλο ετήσιο πάρτι είναι ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ, στον κόσμο της Formula 1 ένα είναι το γκραν πρι που τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του και όλοι ονειρεύονται να ανέβουν στο ψηλότερο σκαλί: αυτό του Μονακό.
 
Ακόμα και τα τελευταία χρόνια, όπου ο ανταγωνισμός θυμίζει ελληνικό πρωτάθλημα, εξαιτίας της κυριαρχίας της Mercedes, ο αγώνας του Πριγκιπάτου καταφέρνει και κρατάει το χαρακτήρα και την αίγλη του.
 
Άλλωστε, το γκραν πρι του Μονακό δεν ήταν ποτέ μόνο ένας αγώνας.
Ήταν μια φιλοσοφία, ένας τρόπος ζωής των ανθρώπων που «δαμάζουν» την ταχύτητα και ζουν στα όρια.
Τα πάρτι που διοργανώνονται εκείνο το τριήμερο στο Μονακό έχουν περάσει πλέον στη σφαίρα του μύθου.
Τα yachts που δένουν στο λιμάνι είναι ικανά να σε ζαλίσουν, ενώ οι εκθαμβωτικές παρουσίες τραβάνε πάνω τους όλα τα βλέμματα.
Τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή, όταν και θα διεξαχθεί ο αγώνας της Formula 1.
Τότε πρωταγωνιστές είναι μόνον οι οδηγοί και στη βίβλο του μηχανοκίνητου αθλητισμού περνάει μόνον ένας κάθε χρόνο: ο μεγάλος νικητής.
 
Αν θέλετε να ζήσετε το 77o Grand Prix του Monaco, ετοιμάσαμε για εσάς, ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα, στο χαρακτήρα ενός Touring Rally, με αναχώρηση την Πάτρα και προορισμό την Κυανή Ακτή.
Στο πιο γεμάτο Σαββατοκυριακο του χρόνου, με αγώνα στο Μονακό, φεστιβάλ κινηματογράφου στις Κάννες, πέρασμα από την Νίκαια, την Μεντόν και το Σαν Ρέμο, αυτή η εκδρομή θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας για ένα ονειρικό ταξίδι.
 
 
d-human-click-here-symbol-white-background-36109920
 
 
 
 
 
 
δείτε εδώ το πρόγραμμα σε εκτυπώσιμη μορφή :
 

Grand Prix Monaco 2019 Touring Rally / Πρόγραμμα εκδρομής