Dolce Vita στην Ιταλία – Απουλία – Μπάρι

03/01/2023-06/01/2023
με δικό σας μέσο Ι.Χ.
από 245€

    

Το Μπάρι βρίσκεται στην «πτέρνα της μπότας» της Ιταλίας και είναι διάσημο για τις παραλίες του, την παλιά πόλη, τις αγορές του και το εξαιρετικό φαγητό. Η γύρω περιοχή της Απουλίας στεγάζει πολλά ενδιαφέροντα αξιοθέατα, όπως τα ασυνήθιστα κωνικά σπίτια trulli που είναι διάσπαρτα σ’ όλο αυτό το τοπίο.

Δηλώστε συμμετοχή και το ταξίδι αρχίζει!

Τρίτη  03/01/2023

Συγκέντρωση στo λιμάνι της Πάτρας στις 16:00 μ.μ. Eπιβίβαση στο SUPERFAST Ι και αναχώρηση για το Μπάρι. Στον ελεύθερο χρόνο σας μπορείτε να διασκεδάσετε στους χώρους αναψυχής του πλοίου ή να κάνετε τις αγορές σας από τα καταστήματα του πλοίου. Διανυκτέρευση εν πλω.

Τετάρτη 04/01/2023                                                                                                                           

Άφιξη στο Μπάρι, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ξεκινάμε την περιήγηση στην πόλη. Μπορείτε να θαυμάσετε την Τσιτά Βέκια (παλιά πόλη), έναν μοναδικό λαβύρινθο από ατμοσφαιρικά καλντερίμια, στον οποίο βρίσκονται τα σπουδαιότερα μνημεία της πόλης. Δύο από αυτά είναι ο καθεδρικός Σαν Σαμπίνο του 12ου αιώνα και η Βασιλική Σαν Νικολά του 1807. Κι αν τυχόν κουραστείτε, κάντε μια στάση για ένα γρήγορο espresso στα όμορφα καφέ της πόλης ή γευτείτε μοναδικές ιταλικές γεύσεις στις παραδοσιακές οστερίες. Μια καλή ιδέα για να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας είναι να εκμεταλλευτείτε τις απίστευτα χαμηλές τιμές που ξεκινούν μετά την Πρωτοχρονιά. Προαιρετικά στις 15:00 θα αναχωρήσουμε για το Puglia Viillage, στην Μολφέτα, για  να περιηγηθούμε το όμορφο εκπτωτικό χωριό. Η υπόλοιπη ημέρα είναι ελεύθερη για να περπατήσετε στο κέντρο του Μπάρι και να  χαρείτε την εορταστική ατμόσφαιρα της πόλης. Διανυκτέρευση στο Μπάρι

Πέμπτη 05/01/2023                                                                                                                             

Μετά το πρωϊνό μας θα αφήσουμε το ατμοσφαιρικό ξενοδοχείο μας για να επισκεφθούμε το μοναδικό στον κόσμο ΑΛΜΠΕΡΟΜΠΕΛλΟ. Το «χωριό των τρούλων», προστατευμένο από την UNESKO, παίρνει το όνομα του από τις κωνικές στέγες (trulli) από πλάκες τοπικού ασβεστόλιθου. Επιστροφή νωρίς το απόγευμα στο Μπάρι και μια τελευταία βόλτα στο κέντρο πριν συγκεντρωθούμε για να μεταβούμε στο λιμάνι. Επιβίβαση στο SUPERFAST ΙI και απόπλους για την Πάτρα. Διανυκτέρευση εν πλω.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06/01/2023                                                                                                                      

Μετά το αξέχαστο ταξίδι μας στην Αδριατική, φτάνουμε στην Πάτρα στις 13:00 το μεσημέρι

Συμμετοχή ανά άτομο : 245 €

Δηλώσεις συμμετοχής το αργότερο έως 20/12/2022

Περιλαμβάνονται:
Μεταφορές βάσει προγράμματος.
Διαμονή στο πλοίο σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες.
(επιβάρυνση για χρήση δίκλινης 50 ευρώ κατ’ άτομο και τρίκλινης 20 € κατ’ άτομο).
Μια διανυκτέρευση σε δίκλινα δωμάτια επιλεγμένου ξενοδοχείου 4 αστέρων στο Μπάρι με πρωινό.
Ταξιδιωτική ασφάλιση και όλοι οι φόροι, έξοδα λιμένων.

Δεν περιλαμβάνονται:
Είσοδος σε μουσεία, προαιρετικές εκδρομές
Συμμετοχή των παιδιών ηλικίας έως 4 ετών είναι 60 €, ενώ των παιδιών ηλικίας από 4-12 ετών είναι 190 €