Ταξιδέψτε στην Ιταλία, με -20% Early Booking προσφορά

 

    

Η νέα χρονιά ξεκινάει με μια superfast προσφορά, την early booking

Επωφεληθείτε της προσφοράς και κλείστε τα εισιτήρια σας για την γραμμή Ελλάδα – Ιταλία με έκπτωση 20% για όλο το 2023. Ιδιαίτερα για το καλοκαίρι που οι θέσεις είναι περιορισμένες κάντε τον προγραμματισμό σας και επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να εξασφαλίσουμε θέσεις στις καλύτερες τιμές από Ανκόνα, Μπάρι και Βενετία για την Πάτρα και την Ηγουμενίτσα και με αντίστροφα.

Η έκπτωση early booking

  • Ισχύει για νέες κρατήσεις και έκδοση εισιτηρίων έως 28 Φεβρουαρίου 2023.
  • Ισχύει για ταξίδια απλής μετάβασης ή μετ’ επιστροφής από 11 Ιανουαρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου 2023.

Ανκόνα: Η έκπτωση ισχύει σε όλες τις κατηγορίες ναύλων επιβατών, οχημάτων έως 6 μ. μήκος και έως 2 μ. ύψος, αυτοκινήτων με μπαγκαζιέρα οροφής ύψους άνω των 2 μ., ρυμουλκούμενων  έως 2,50 μ. μήκος και 2 μ. ύψος καθώς και στο ναύλο για μοτοσικλέτες . Η έκπτωση δεν ισχύει στις κρατήσεις με τις υπόλοιπες κατηγορίες οχημάτων ούτε και στις κρατήσεις Camping on Board.

Μπάρι & Βενετία: Η έκπτωση ισχύει για όλες τις κατηγορίες ναύλων επιβατών και οχημάτων καθώς και στις κρατήσεις Camping on Board.

  • Οι κρατήσεις μπορούν να αλλάξουν ή να ακυρωθούν χωρίς επιπλέον χρέωση έως τις 28 Φεβρουαρίου 2023.
  • Εάν οι ημερομηνίες ή τα δρομολόγια του ταξιδιού αλλάξουν ή το εισιτήριο μετατραπεί σε εισιτήριο ανοικτής ημερομηνίας μετά τις 28 Φεβρουαρίου 2023, θα πρέπει να καταβληθεί η διαφορά τιμής μεταξύ της προσφοράς Early Booking και των τιμών του καταλόγου – η διαφορά υπολογίζεται στο σκέλος του ταξιδίου που μεταβάλλεται.
  • Μετά την 28η Φεβρουαρίου 2023, οι ναύλοι για εκδοθέντα εισιτήρια Early Booking δεν επιστρέφονται.
  • Τα εισιτήρια μπορούν να εκδοθούν με ανοικτή επιστροφή. Στη περίπτωση αυτή, η έκπτωση Early Booking παρέχεται στο σκέλος της αναχώρησης ενώ, στο σκέλος της επιστροφής ισχύουν οι ναύλοι επιστροφής του καταλόγου – χωρίς περαιτέρω έκπτωση Early Booking).
  • Η μέγιστη προθεσμία για την έκδοση των εισιτηρίων είναι  δεκαπέντε (15) ημέρες από την ημερομηνία κράτησης.
  • Περιορισμένη διαθεσιμότητα. 

Τα δρομολόγια εξυπηρετούνται σε συνεργασία με την ANEK Lines

Ενημερωθείτε και επικοινωνήστε μαζί μας, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε  !