Εκδρομή στην Κέρκυρα,Πάσχα, 25/04 έως 29/04

  cf80ceb1cf83cf87ceb13

Ελάτε μαζί μας στην Κέρκυρα,Πάσχα.

Για να γνωρίσετε το ξακουστό Κερκυραϊκό Πάσχα

Βυθιστείτε στην κατάνυξη των πασχαλινών εθίμων που αναβιώνουν κάθε χρόνο

Το άλλο πρόσωπο της Κέρκυρας είναι εδώ……

 

1η ημέρα  :   ΠΑΤΡΑ  – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΚΕΡΚΥΡΑ.

 Μ. Πέμπτη     Συγκέντρωση  των  εκδρομέων, επιβίβαση  στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση για  την Κέρκυρα μέσω της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, με ενδιάμεσες στάσεις  για φαγητό και ξεκούραση. Άφιξη στην Ηγουμενίτσα, επιβίβαση στο φέρυ-μπώτ και αναχώρηση. Άφιξη το απόγευμα στην Κέρκυρα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Στην συνέχεια, θα μεταφερθούμε στη πόλη για να  προσκυνήσουμε τον Εσταυρωμένο. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος για μία πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

 2η  ημέρα  : Κ  Ε  Ρ  Κ  Υ  Ρ  Α  ( Παλαιοκαστρίτσα περιφορά Επιταφίου).

Μ. Παρασκευή    Μετά το πρωινό μας, εκδρομή στην Παλαιοκαστρίτσα με το βυζαντινό μοναστήρι και την βαθιά γαλάζια θάλασσα. Εδώ, θα ακολουθήσουμε τον Επιτάφιο από το μοναστήρι στην Προβλήτα. Συνεχίζουμε την επίσκεψη στο εργοστάσιο του παραδοσιακού Κούμ-Κουάτ. Δοκιμάστε το σαν γλυκό, ποτό ή σε κάποια άλλη μορφή του. Στην συνέχεια, θα επιστρέψουμε στην πόλη της Κέρκυρας. Χρόνος ελεύθερος να περιηγηθείτε ή να απολαύσετε το γεύμα σας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ η Λιτανεία του Επιταφίου στην Σπιανάδα με τον ήχο των φιλαρμονικών και οι ψαλμοί δίνουν μια ιδιαίτερα κατανυκτική ατμόσφαιρα. Διανυκτέρευση.                       

 3η ημέρα :   Κ Ε Ρ Κ Υ Ρ Α (Κανόνι – Αχίλλειο).

Μ. Σάββατο     Μετά το πρωινό μας, θα παρακολουθήσουμε την Λιτανεία της Εικόνας του Αγίου Σπυρίδωνα, που συνοδεύεται από τις μπάντες της πόλης, με τη δική της ενδυμασία η κάθε μία και με κορύφωση το έθιμο, το σπάσιμο των κανατιών περίπου στις 11:00 καθώς επίσης και το έθιμο του Μαστέλου. Στην συνέχεια, θα αναχωρήσουμε για το γραφικό Κανόνι για να επισκεφθούμε το παγκόσμια γνωστό Ποντικονήσι και τη Μονή Βλαχερνάς με μαγευτική θέα. Η σημερινή μας γνωριμία με την Κέρκυρα ολοκληρώνεται με επίσκεψη στο ανάκτορο της Πριγκίπισσας Σίσσυ, το Αχίλλειο, όπου θα θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά του νησιού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ παρακολούθηση της Ανάστασης στην Πάνω Πλατεία. Την αποψινή  Αναστάσιμη νύκτα φωτίζουν τον ουρανό της Κέρκυρας χιλιάδες πυροτεχνήματα, που μαζί με τα κεριά και τις λαμπάδες των πιστών προκαλούν δέος και κατάνυξη. Το βράδυ ομαδικό Αναστάσιμο δείπνο. Διανυκτέρευση.

 4η ημέρα :  Κ Ε Ρ Κ Υ Ρ Α  ( Κυριακή του Πάσχα – γλέντι – ψήσιμο αρνιού).     

Κυριακή        Σήμερα θα χαρούμε το πρωινό μας  ενώ τα αρνιά του Πάσχα, οι διάφορες γλετζέδικες πασχαλινές εκπλήξεις μας περιμένουν. Πασχαλινό γεύμα. Το απόγευμα μια βόλτα στα καντούνια της πόλης θα σας γεμίσει με την αρχοντιά, τον ρομαντισμό και τη μουσικότητα της Κέρκυρας. Το βράδυ προαιρετική ομαδική διασκέδαση σε κέντρο με παραδοσιακούς Κερκυραϊκούς χορούς. Διανυκτέρευση.

5η  ημέρα : Κ Ε Ρ Κ Υ Ρ Α  –  ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ –  ΠΑΡΓΑ  –  ΠΑΤΡΑ

Δευτέρα του Πρόγευμα και πέρασμα στην Ηγουμενίτσα και από εκεί η μαγευτική Πάργα μας περιμένει με τον ειδυλλιακό κόλπο της και τα στενά πλακόστρωτα σοκάκια της. Eπιστροφή με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και ξεκούραση.

 

Τιμή συμμετοχής :
€ 400  το άτομο σε δίκλινο-τρίκλινο δωμάτιο.
€ 375  το άτομο σε τρίκλινο δωμάτιο.
€ 200  το 1ο παιδί έως 12 ετών.  
€ 250  το 2ο παιδί έως 12 ετών σε τρίκλινο δωμάτιο.
€ 520  το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο.

 

 Στην  τιμή περιλαμβάνονται:

 •  Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο, υπερυψωμένο πούλμαν.
 • Διόδια γέφυρας Ρίο-Αντίρριο-Ρίο.
 • Διόδια Άκτιο-Πρέβεζας.
 • Εισιτήρια φέρυ – μπώτ Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα-Ηγουμενίτσα.
 • 4 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ELEA BEACH 4 ΑΣΤΕΡΩΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ στην Κέρκυρα (Περιοχή Δασιά) σε δίκλινα – τρίκλινα –  μονόκλινα δωμάτια.
 • Πρωινό μπουφέ (σύνολο 4).
 • Ημιδιατροφή καθημερινώς.
 • Το Αναστάσιμο δείπνο. (Περιλαμβάνεται στην ημιδιατροφή)
 • Το Πασχαλινό γεύμα. (Περιλαμβάνεται στην ημιδιατροφή) με παραδοσιακούς Κερκυραϊκούς χορούς.
 • Οι περιηγήσεις, που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Ο αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας.
 • Έντυπα – χάρτες.


Δεν  περιλαμβάνονται
:     

Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, επιπλέον φαγητά, συμμετοχή σε προαιρετικές διασκεδάσεις, αχθοφορικά και δραστηριότητες, φιλοδωρήματα κ.α.  Ο φόρος διαμονής € 3,00 ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση (πληρώνεται επί τόπου στο ξενοδοχείο).