[:el]ΜΙΝΟΑΝ LINES # ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ [:]

[:el]

 

hsfmykonosp

Και την επόμενη μέρα, το ταξίδι συνεχίζεται ασφαλώς, με τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό που «σας ταξιδεύουμε» εδώ και 48 χρόνια.

Το τελευταίο διάστημα βιώσαμε μια πρωτόγνωρη κρίση. Για να συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση της έξαρσης του COVID-19, εμείς, στις Μινωικές Γραμμές δράσαμε άμεσα, σεβόμενοι τις οδηγίες προστασίας και υγιεινής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και των αρμόδιων φορέων, με απόλυτο σεβασμό στην εθνική προσπάθεια για έλεγχο της κρίσης του COVID-19.

Στο πλαίσιο αυτό, εντατικοποιήσαμε τα μέτρα υγιεινής και προφύλαξης και συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε όλες τις νέες οδηγίες, καθώς η ασφάλεια και η υγεία τόσο των επιβατών και των συνεργατών μας όσο και των πληρωμάτων μας είναι ύψιστης προτεραιότητας:

  • Εντατικές ενέργειες καθαρισμού και απολύμανσης των καμπινών και των κοινόχρηστων χώρων των πλοίων.
  • Αυστηρά μέτρα πρόληψης ως προς τη λειτουργία των εστιατορίων, των μπαρ και των καταστημάτων των πλοίων, αλλά και των πρακτορείων μας.
  • Συνεχής ενημέρωση των αξιωματικών και των μελών του πληρώματος, ώστε να συμμορφώνονται πλήρως με τις τελευταίες οδηγίες πρόληψης και να είναι σε θέση να διαχειριστούν τυχόν έκτακτες καταστάσεις.
  • Xρήση κάθε καμπίνας από ένα (1) άτομο, εκτός αν πρόκειται για οικογένεια (συγγενείς πρώτου βαθμού), οπότε μπορούν να είναι έως τέσσερα (4) άτομα, ή ΑΜεΑ με τον συνοδό τους.
  • Ειδική διάταξη των επιβατών σε VIP/αεροπορικά καθίσματα (ένα κάθισμα κατειλημμένο και ένα κάθισμα κενό, παρακείμενο, εμπρός και πίσω).

 

Από 18/05, συνεχίζοντας να είμαστε ταυτόσημοι με τα ισχύοντα μέτρα, συνεχίζουμε τα ταξίδια μας από και προς την Κρήτη έχοντας ως βασική προτεραιότητα την υγιεινή και την ασφάλεια των επιβατών, των εργαζομένων και των συνεργατών μας. Ενώ, σύντομα αναμένουμε να σας ταξιδέψουμε και στους υπόλοιπους προορισμούς μας.

Κάθε στιγμή, προετοιμαζόμαστε με νέες υπηρεσίες και μέτρα που να ανταποκρίνονται στα νέα δεδομένα που αφορούν το ταξίδι:

  • Early Offer 20%: Πραγματοποιήστε την κράτησή σας 60 ημέρες πριν την ημερομηνία αναχώρησης για ταξίδια έως 31/10/2020 με 20% έκπτωση. Η έκπτωση εφαρμόζεται αθροιστικά σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες εκπτώσεις που ισχύουν. Μάθετε περισσότερα εδώ.
  • Έντυπη Δήλωση: Όλοι οι επιβάτες πρέπει να συμπληρώνουν έντυπη δήλωση και να την παραδίδουν κατά την επιβίβαση στον υπεύθυνο Οικονομικό Αξιωματικό του πλοίου μαζί με το εισιτήριό τους, πριν από την αναχώρηση, προκειμένου να τους επιτραπεί η επιβίβασή τους στο πλοίο. Μπορείτε να κατεβάσετε τη δήλωση εδώ.
  • Υποχρεωτική Χρήση Μάσκας: Σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική στις μετακινήσεις με πλοίο.

Σε κάθε περίπτωση, παρακολουθούμε εντατικά τις εξελίξεις προκειμένου να σας προσφέρουμε ένα άνετο και πάνω από όλα ασφαλές ταξίδι.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας, ευχόμαστε τόσο εσείς όσο και οι οικογένειές σας να είστε υγιείς και ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στα πλοία μας!

Για κρατήσεις και αγορά εισιτηρίων,καθημερινά στα γραφεία μας Κανακάρη 105 & Αγ.Νικολάου, στο κέντρο της Πάτρας (δες χάρτη)  ή στο τηλέφωνο 2610 455900

 

[:en]

[:fr]

[:it]

[:]