ΕΚΠΤΩΣΗ EARLY BOOKING ΕΛΛΑΔΑ-ITAΛΙΑ, SUPERFAST & ANEK έως 28/02

 early-2017

 

 

 

Κρατήστε και αγοράστε τα εισιτήρια σας για Ιταλία / Ελλάδα έως 28/02/2018 και κερδίστε έκπτωση 20 %

 

20% ΕΚΠΤΩΣΗ EARLY BOOKING 

  • Ισχύει για κρατήσεις και έκδοση εισιτηρίου έως 28 Φεβρουαρίου 2019
  • Ισχύει για ταξίδι απλής μετάβασης ή ταξίδι μετ’ επιστροφής έως 31η Δεκεμβρίου 2019.
  • Η έκπτωση ισχύει στους επιβάτες και στα επιβατικά οχήματα (αυτοκίνητα και Minibus) έως 6μ. μήκος και έως 2μ. ύψος και trailers έως 2,50μ. μήκος έως 2μ. ύψος συμπεριλαμβανόμενων των μοτοσικλετών (ΑΝΚΟΝΑ). Η έκπτωση ισχύει σε όλες τις κατηγορίες οχημάτων (ΜΠΑΡΙ & ΒΕΝΕΤΙΑ).
  • Η προσφορά δεν ισχύει για τις κρατήσεις camping εν πλω (ΑΝΚΟΝΑ)
  • Μετά την έκδοση εισιτηρίου, η κράτηση μπορεί να αλλάξει αλλά δεν μπορεί να ακυρωθεί (εάν η κράτηση αλλάξει μετά την 28η Φεβρουαρίου 2019, θα πρέπει να καταβληθεί η διαφορά τιμής μεταξύ της προσφοράς Early Booking και των αναγραφόμενων τιμών του φυλλαδίου) – o επιβάτης υποχρεούται να καταβάλει τη χρηματική διαφορά που προκύπτει από της νέα ημερομηνία ταξιδίου, οπότε και παύει να ισχύει η έκπτωση Early Booking στη διαδρομή που έχει μεταβληθεί.Υπάρχει δυνατότητα έκδοσης εισιτηρίου με ανοιχτή ημερομηνία επιστροφής (η διαδρομή της αναχώρησης λαμβάνει την έκπτωση ενώ για την επιστροφή ισχύουν οι τιμές καταλόγου – δεν ισχύει η έκπτωση Early booking)
  • Η έκπτωση ισχύει μόνο για τις τιμές καταλόγου 2019. Η έκπτωση συνδυάζεται με τις άλλες εκπτώσεις με εξαίρεση την έκπτωση παιδιών.
  • Η έκπτωση δεν ισχύει στον επίναυλο καυσίμων, στα έξοδα μεταφοράς κατοικίδιων και στον επίναυλο για τις καμπίνες PURE.
  • Περιορισμένη διαθεσιμότητα.

Τα δρομολόγια εξυπηρετούνται σε συνεργασία με την ANEK Lines

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ
Ανκόνα
Eφαρμόζεται επιβάρυνση καυσίμων €8.00 ανά διαδρομή, ανά επιβάτη (εκτός παιδιών έως 4 ετών) και ανά όχημα. H επιβάρυνση καυσίμου μπορεί να προσαρμοστεί, όταν αυτό κριθεί αναγκαίο.
Μπάρι
Εφαρμόζεται επιβάρυνση καυσίμων €5.00 ανά διαδρομή, ανά επιβάτη (εκτός παιδιών έως 4 ετών) και ανά όχημα. Η επιβάρυνση καυσίμου μπορεί να προσαρμοστεί, όταν αυτό κριθεί αναγκαίο.
Βενετία
Εφαρμόζεται επιβάρυνση καυσίμων €15.00 ανά διαδρομή, ανά επιβάτη (εκτός παιδιών έως 4 ετών) και ανά όχημα. Η επιβάρυνση καυσίμου μπορεί να προσαρμοστεί, όταν αυτό κριθεί αναγκαίο.