Κρουαζιέρες στα Ελληνικά νησιά, Μεσόγειο, Ευρώπη και σε μοναδικούς προορισμούς

|κρουαζιέρες|

3091

 

Θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία εταιριών και δρομολογίων κρουαζιέρας στην Ελλάδα. Προσφέρουμε μοναδικές  κρουαζιέρες με αναχωρήσεις  από τον  Πειραιά και άλλα Ελληνικά λιμάνια, κρουαζιέρες με Έλληνα συνοδό και βέβαια στις καλύτερες τιμές τις αγοράς.

Επίσης θα βρείτε τους πιο δημοφιλείς προορισμούς κρουαζιέρας, Θεματικές κρουαζιέρες και τα δημοφιλέστερα λιμάνια αναχώρησης κρουαζιέρας για να επιλέξετε αυτήν που σας ταιριάζει.

Η εμπειρία μιας κρουαζιέρας είναι σίγουρα μοναδική και πολύ ξεχωριστή στις αναμνήσεις των διακοπών μας. Με τόσους υπέροχους προορισμούς και μαγευτικές διαδρομές μπορείτε να απολαύσετε κρουαζιέρες σε δημοφιλείς προορισμούς της Ευρώπης, της Αμερικής, της Ασίας αλλά και πολλών άλλων.

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες κρουαζιέρας και αναψυχής, για αυτό και είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε πολλές και ξεχωριστές ιδέες για μια αξέχαστη κρουαζιέρα.

Δείτε εδώ ⇒ το έντυπο κρουαζιέρας 2019 ⇐ με όλα τα διαθέσιμα προγράμματα κρουαζιέρας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2019. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε για κάθε απορία ή διευκρίνιση.

 
 

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ

Σας προσκαλούμε στις θεματικές κρουαζιέρες και στα ταξίδια της Superfast Ferries. Πρόκειται για ξεχωριστά events που διοργανώνονται σε συγκεκριμένα Σαββατοκύριακα του έτους και συνδυάζουν τα σεμινάρια εν πλω πάνω σε συγκεκριμένα θέματα ξεχωριστού ενδιαφέροντος (π.χ. οινογνωσία, φωτογραφία), τις επισκέψεις σε σημεία της Ιταλίας που έχουν άμεση σχέση με το αντικείμενο της κρουαζιέρας και, βέβαια, τις μοναδικές υπηρεσίες που έχουν κάνει τα πλοία της Superfast Ferries διάσημα σε όλη την Ευρώπη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας